top of page

wo 28 apr

|

Online workshop for Conductors

60 minutes with Joop Boerstoel Workshop Edition

Bespreking van bestaande literatuur voor dirigenten die je vorming zal ontwikkelen en bespreking van het aanbod van repertoire voor kleine gemengde ensembles die interessant kan zijn in deze periode. Beide presentaties starten met een presentatie en toelichting met daarna ruimte voor vragen.

Registration is Closed
See other events
60 minutes with Joop Boerstoel Workshop Edition
60 minutes with Joop Boerstoel Workshop Edition

Time & Location

28 apr 2021 20:00 – 21:00

Online workshop for Conductors

About the Event

Thema 1 = (Vak)literatuur voor dirigenten. Uiteraard leer je dirigeren niet uit een boek(je), maar … het kan je wel helpen bij de vorming. En welke boeken zijn aan te bevelen aan anderen… of welke misschien niet. Ook als je geen dirigent (in opleiding) bent kan deze sessie mooie inkijk geven in het vak.  Kortom… ik wil graag ervaringen delen met de bezoekers en plussen en minnen van literatuur bespreken. Ik zou jullie als collega dirigent (in opleiding) ook graag uitnodigen een boek of document paraat te hebben wat – als tijd en mogelijkheid dat toelaat – de revue kan passeren. Zelfs boeken die misschien niet alleen met dirigeren te maken hebben, maar wel met facetten van dat beroep zijn meer dan welkom.  - Het tweede onderdeel van de avond zou kunnen gaan over het aanbod van repertoire voor kleine gemengde ensembles die we in de komende tijd waarschijnlijk wel weer nodig zullen hebben.   Ook hier is het niet alleen eenrichtingsverkeer, maar is het ook heel fijn om van jullie te ervaren wat werkt of niet werkt, suggesties te krijgen en elkaar zo te verrijken.

Beide presentaties zal ik uiteraard starten met een presentatie en toelichting, maar ik hoop dat er tijd en ruimte is voor wat interactie. Ik ontmoet je graag online op woensdag 28 april.

ORGANISATIE: GA voor Kunst Genk

Basistarief: 10,00 €; studenten GA voor Kunst: 0,00 € (na mail naar kevinhouben@me.com)

Tickets

Prijs

Aantal

Totaal

 • Workshop

  € 10,00

  +€ 0,60 BTW

  +€ 0,27 servicekosten

  € 10,00

  +€ 0,60 BTW

  +€ 0,27 servicekosten

  0

  € 0,00

Totaal

€ 0,00

Share This Event

bottom of page